en bungalow in noord holland of een groepsaccommodatie is in Schoorl bij Groet en Camperduin

Vind uw bungalow in Noord Holland

Zoekt u een bungalow in Noord Holland? Bij Bungalowpark Carpe Diem in Groet vindt u de bungalow die aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast wilt u natuurlijk een fijne omgeving hebben, die ook aansluit op uw behoeften. Misschien wilt u midden in de natuur verblijven of wilt u graag vlak aan zee een bungalow huren. De mogelijkheden in Noord Holland zijn oneindig! Op deze pagina vindt u een top 3 van de leukste plaatsen in onze provincie.

Top 3 plaatsen in Noord Holland

Noord Holland heeft het allemaal: van brede strand en fraaie duinen tot gezellige steden en rijke historie. Het is daarom niet eenvoudig deze provincie in een paar woorden samen te vatten. Of u nu dol bent op wandelen in de natuur, graag met een kano een gebied ontdekt of juist het liefste op een terras zit… er is voor ieder wat wils. Onze top drie van favoriete plaatsen zijn Camperduin, Schoorl en Groet. We leggen hieronder uit waarom:

Nummer 3, Camperduin:

Camperduin ligt in het kustgebied tussen het bos, het strand en de duinen in. De strand- en duinstrook is maar liefst 300 voetbalvelden groot en de in de speciaal aangelegde strandlagune kunnen kinderen heerlijk spelen. Bij de diverse strandpaviljoens kunt u terecht voor een uitgebreide lunch, een lekker diner, kopje koffie of een borreltje. Op wandelafstand vindt u de Schoorlse Duinen, waar vooral in de zomer vele activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Camperduin heeft dus vele voordelen, maar ook de verbeterpunten zullen we met u delen. Het dorp is namelijk relatief klein, waardoor u snel naar andere plaatsen wilt uitwijken. Daarnaast heeft de wind bij stormachtig weer vrij spel, omdat er weinig bebouwing is.

Nummer 2, Schoorl:

Schoorl is een graag bezochte kustplaats en heeft misschien wel het mooiste duingebied van Noord Holland. De vijftig meter hoge klimduin is favoriet bij kinderen, want wat is er leuker dan naar beneden rollen van deze zandheuvel! Aan de voet van de klimduin vindt u tal van gezellige restaurants en cafĂ©’s, waar in de zomer de terrassen een geliefde plek zijn. Ook staat deze plaats bekend door haar vele winkels en boetiekjes.

Met ruim zestig kilometer aan wandelpaden en tal van mountainbike routes, mag Schoorl zich een Nationaal Park noemen. U hoeft niet bang te zijn dat u de weg kwijt raakt, want naast de paden wordt met bordjes en paddenstoelen netjes aangegeven hoe u uw weg kunt vervolgen of eventueel kunt inkorten. In het Bezoekerscentrum De Schoorlse Duinen vindt u alle informatie over dit gebied en haar dierlijke inwoners. Voor kinderen is hier ook van alles te beleven! Zoek je overigens een bungalow in Noord Holland in de plaats Schoorl dan zit je bij Carpediem helemaal goed.

Nummer 1, Groet:

Als u het aan ons vraagt, vinden wij Groet de absolute nummer 1 als het gaat om leuke plaatsen in Noord Holland. Nergens aan de Nederlandse kust vindt u een dorp waar de schoonheid en authenticiteit zo goed bewaard is gebleven. Ons Bungalowpark Carpe Diem bevindt zich aan het begin van Groet en leent zich uitstekend voor een korte vakantie voor het hele gezin. Of u nu een week, weekend of midweek wilt verblijven, in een bungalow in Groet vermaakt u zich prima!

Het bungalowpark is net zo rustig en idyllisch als het dorp en de omgeving zelf. De Schoorlse Duinen bevinden zich letterlijk op steenworp afstand (150 meter) en na een fiets- of wandeltocht van zo’n twee kilometer, bent u op het strand van Hargen aan Zee of Camperduin. Extra tip van ons: zorg dat u het Witte Kerkje met het kleinste Raadhuisje van Nederland bezoekt tijdens uw verblijf in een van onze bungalows. Dit kerkje stamt uit de 17e eeuw en is een uitzonderlijke pracht.

vakantiehuis schoorl
vakantiehuis schoorl

Reserveer nu uw bungalow in Noord Holland

Zoals u hierboven kunt lezen, heeft u alle reden om de gemeente Bergen (Noord Holland) te bezoeken en heerlijk te verblijven op Bungalowpark Carpe Diem in Groet. Reserveer direct een bungalow in Noord Holland via deze link.

OVERIGE BERICHTEN

24mei

Hardlopen vanuit uw vakantiehuis in Schoorl

Hardlopen vanuit uw vakantiehuis in Schoorl Bent u dol op hardlopen en gaat u graag een uitdaging aan? Boek dan nu alvast uw vakantiehuis in Schoorl en neem deel aan de beroemde Groet uit Schoorl run in 2020! Zo kunt u bijna letterlijk hardlopend vanaf ons bungalowpark naar het evenement. Ga uitgerust van start, zodat […]

Lees meer

24mei

Bungalow huren in Schoorl

Een bungalow in Schoorl voor natuurliefhebbers Een bungalow in Schoorl biedt u rust en ruimte. Ons Bungalowpark Carpe Diem ligt aan de rand van de Schoorlse Duinen. Als u niet terugdeinst van een beetje klimmen en dalen, kunt u zo vanuit uw vakantiehuis een heerlijke wandeling, fijne fietstocht of sportieve mountainbikerit maken in dit prachtige […]

Lees meer

18apr
Mooi Schoorl is bungalowpark carpe diem in Groet

Kom tot rust in een vakantiehuis in Schoorl

Kom tot rust in uw vakantiehuis in Schoorl Even helemaal tot rust komen? Dat kan in een vakantiehuis in Schoorl. Deze kustplaats ligt in Noord Holland te midden van het strand, de duinen en het bos, waar u heerlijk uren ongestoord kunt wandelen of fietsen. Vertrek vanuit uw luxe vakantiehuis op Bungalowpark Carpe Diem en […]

Lees meer