Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet

Bungalowpark Carpe Diem ligt op de grens van Groet. Dit Noord Hollandse dorp is nog vrijwel ongerept en niet in de greep van massatoerisme. Ook onze vakantiehuisjes zijn gezellig maar niet gedateerd. U vindt op ons park nog groen, gemoedelijkheid en rust. U loopt binnen een paar minuten de Schoorlse Duinen in en stapt van ons park zo de prachtige Groeter polder in.

Een minuut lopen van ons bungalowpark begint de Catrijper Moor, dit is een natuur- en vogelgebied in de polder. U vindt hier een veelheid aan prachtige vogelsoorten en een ongerept beeklandschap.

Ook het dorp Groet is eenvoud en kleinschaligheid. Bij de Kerkbrink rondom het historische Witte Kerkje waant u zich op een idyllische plek waar de tijd in positieve zin heeft stilgestaan.
Er is bij de Kerkbrink een opgang naar bos en duin maar ook een mogelijkheid om heerlijk te fietsen. Links van het park de Paardenhemel gaat u het fietspad naar Hargen aan Zee of naar Schoorl aan Zee op om via de Berenkuil en Schoorl weer terug te keren naar uw vakantiehuis bij Carpe Diem in Groet.

De omgeving van Groet en Schoorl is er één van een oude ansichtkaart. Lief en idyllisch maar ook groen en ontspannend.

Ga vanuit uw vakantiehuis in Groet op de fiets naar Camperduin en dan naar Petten en via Petten naar Sint Maartenszee en geniet van de bollenpracht in de lente en de loomheid van de zomer.

In de herfst beuken de golven van de Noordzee op de Schoorlse Duinen en in de winter is het na uitwaaien op het strand goed toeven bij bijvoorbeeld Restaurant de Bokkesprong in Groet.

Wie stuurt er nog een ansichtkaart? Maar als wij er één sturen dan  zetten wij er Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet op en uiteraard Carpe Diem.

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet