Onze bungalows

EEN RIJK VAN GROEN VOORZIEN PARK VOOR FAMILIES EN RUSTZOEKERS

Het vakantiepark en onze bungalows worden met zorg onderhouden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze bungalows en groepsaccommodaties zijn voorzien van een zeer uitgebreide keukeninventaris. Alle bungalows hebben centrale- of vloerverwarming, zijn voorzien van eenpersoons boxspringbedden met dekbedden en kussens. Bungalowpark Carpe Diem is een stapelbed-vrij park! Beddengoed kunt u of zelf meenemen of huren. Eindschoonmaak is in eerste instantie verplicht. Eventueel een bijdrage in de eindschoonmaak leveren is mogelijk (behalve bij de groepsaccommodaties). De accommodatie zal na uw vertrek gecontroleerd worden. Daarna volgt evt. restitutie van een deel van de schoonmaakkosten. Buiten hebben alle bungalows ook een eigen tuinhuisje voor het stallen van fietsen en kinderwagens en zijn voorzien van voldoende tuinmeubilair. De aankomstdagen bij ons voor uw verblijf zijn maandag en vrijdag.

Bungalowpark Carpe Diem, huur daar uw vakantiehuis in Groet

Overige kosten voor uw vakantiehuis in Groet

Schoonmaaktarieven bij Carpe Diem

Groepsaccommodatie Huize Carpe Diem: €250,-
Bungalow Carpe Diem 8 personen: €150,-
Groepsaccommodaties 10-12 personen: €140- / €160,-
Bungalows T&A, Jesper en Klaas: €80,-
Overige Bungalows: €70-

Extra opties Carpe Diem

Lakenpakketten: €10,- per stuk (dekbedden, moltons en kussens aanwezig).
Handdoeksets €7,- per stuk (1 grote badhanddoek en 1 handdoek).
Kindermeubilair (bed, stoel of box) €6,-
Speelgoedpakket (baby/peuter) op aanvraag voor een kleine bijdrage van €3,50 beschikbaar.
Keuken hand- en theedoekenset  €4,-

Onze betalingsvoorwaarden

Nadat u een definitieve boeking heeft gedaan, geldt een aanbetaling binnen 2 weken. Dit is de helft van de huursom. De andere helft van de huur betaalt u 30 dagen voor aankomst. Bij boekingen op korte termijn kunnen wij met u afspreken dat de volledige betaling per ommegaande voldaan wordt of eventueel bij aankomst (per pin of contant).

Borgsom bij Carpe Diem

Bij Bungalowpark Carpe Diem betaalt u voor uw accommodatie geen borgsom. Eventuele breuk en schade kunt u ter plekke voldoen.

Annuleren bij Carpe Diem

Indien u een gemaakte boeking onverhoopt moet annuleren, dient u dit telefonisch bij ons te doen. Bij annulering hanteren wij de HISWA-RECRON voorwaarden. HISWA-RECRON is de vereniging van recreatieondernemers Nederland waarbij Bungalowpark Carpe Diem is aangesloten. Voor meer informatie hierover, de HISWA-RECRON voorwaarden en de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten, kunt u de website van HISWA-RECRON raadplegen: www.hiswarecron.nl

Huisregels bij Carpe Diem
  • Omdat wij een zeer groen vakantiepark zijn, hechten wij veel waarde aan de brandveiligheid. Barbecueën? Alleen in overleg en alleen indien de weersomstandigheden dit toelaten (denk aan wind, droogte). Vuurkorf, oliefakkel, Zweedse houtfakkel? Deze zijn bij ons niet toegestaan!
  • Omdat wij een bungalowpark zijn van Rust en Ruimte, vragen wij onze gasten rekening te houden met elkaar. Muziek hoorbaar buiten de bungalow is nooit toegestaan. Er geldt een campingstilte van 23.00 – 8.00 uur.
  • Omdat wij veel aandacht en zorg hebben voor onze bungalows, vragen wij onze gasten de accommodatie netjes te bewonen. Wij zijn zeker geen geschikte plek voor wilde feestjes!
Toeristenbelasting

Onze huursom is altijd exclusief de toeristenbelasting. Bij Carpe Diem betaalt u de toeristenbelasting bij aankomst, dit vinden wij wel zo eerlijk! Wij berekenen met u samen, met hoeveel personen en hoeveel nachten u precies bij ons verblijft. Vooral bij grotere gezelschappen is soms niet iedereen de gehele periode aanwezig.

Tarief Toeristenbelasting 2024: €2,20 per persoon per nacht

 

Gevonden voorwerpen

Iets vergeten mee te nemen na uw vertrek? Wanneer er per ongeluk zaken in de bungalow zijn achtergebleven, is de afwikkeling als volgt.

  • Levensmiddelen worden weggegooid
  • Andere zaken kunnen wij in overleg naar u opsturen of wegdoen
  • Opsturen kost EUR 17,50 (incl. pakketzegel bij pakketten tot 10 kg en afhandelingskosten)
  • U kunt de spullen ook binnen 1 week bij ons ophalen op afspraak
  • Wij nemen geen zaken voor langere tijd in bewaring

Carpe Diem, uw vakantiehuis in Groet