Onze bungalows

Het park en onze bungalows worden met zorg onderhouden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze bungalows en groepsaccommodaties zijn voorzien van een zeer uitgebreide keukeninventaris. Alle bungalows hebben centrale- of vloerverwarming, zijn voorzien van eenpersoons boxspringbedden of stapelbedden met dekbedden en kussens. Beddengoed kunt u of zelf meenemen of huren en eindschoonmaak kan zelf of tegen meerprijs door ons verzorgd worden. Buiten hebben alle bungalows een eigen tuinhuisje voor het stallen van fietsen en kinderwagens en zijn voorzien van voldoende tuinmeubilair. De aankomstdagen bij ons voor uw verblijf zijn maandag en vrijdag.

Optionele kosten

Schoonmaakservice bij Carpe Diem

Bij vertrek kunt u de bungalow zelf schoonmaken aan de hand van onze checklist, reinigingsmiddelen staan hiervoor ter beschikking. Ook kunt u gebruik maken van onze schoonmaakservice. Onze schoonmaaktarieven:

Groepsaccommodatie Huize Carpe Diem: €150,-
Bungalow Carpe Diem 8 personen: €100,-
Groepsaccommodaties 12 personen: €100- / €120,-
Bungalows T&A, Jesper en Klaas: €60,-
Overige Bungalows: €50-

Extra opties Carpe Diem

 • Lakenpakketten: €9,- per stuk (dekbedden en kussens aanwezig)
 • Handdoeksets €7,- per stuk (1 grote badhanddoek en 2 handdoeken)
 • Kindermeubilair (bed, stoel of box) eerste twee stuks gratis op aanvraag
 • Huur los meubilair (per stuk): €6,-
 • Gratis speelgoedpakket (baby/peuter) op aanvraag beschikbaar
 • Keuken hand- en theedoekensets zelf meenemen

Onze betalingsvoorwaarden

Nadat u een definitieve boeking heeft gedaan, geldt een aanbetaling binnen 2 weken. Dit is de helft van de huursom. De andere helft van de huur betaalt u 5 weken voor aankomst, samen met de borgsom. Bij boekingen op korte termijn kunnen wij met u afspreken dat de volledige betaling per ommegaande voldaan wordt of eventueel bij aankomst.

Borgsom bij Carpe Diem

Bij Bungalowpark Carpe Diem betaalt u voor uw accommodatie een borgsom. Deze wordt na uw verblijf per bank aan u geretourneerd (eventueel minus eindschoonmaak en breuk). De borgsom bedraagt voor:
Groepsaccommodatie Huize Carpe Diem: €350,-
Bungalow Carpe Diem 8 personen: €250,-
Groepsaccommodaties 12 personen: €250,-
Overige bungalows: €100,-

Annuleren bij Carpe Diem

Indien u een gemaakte boeking onverhoopt moet annuleren, dient u dit telefonisch bij ons te doen. Bij annulering hanteren wij de RECRON voorwaarden. RECRON is de vereniging van recreatieondernemers Nederland waarbij Bungalowpark Carpe Diem is aangesloten. Voor meer informatie hierover, de RECRON voorwaarden en de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten, kunt u de website van RECRON raadplegen: www.recron.nl

Fietsverhuur bij Carpe Diem

Fietshuur fietsen merk Union en Batavus met terugtraprem
Weekend: €12
Midweek: €15,-
Week: €25,-

Geen kinderfietsen verhuur

Elektrische fietsen
Weekend €32,50
Midweek €40,-
Week €72,50

Huisregels bij Carpe Diem

 • Omdat wij een zeer groen vakantiepark zijn, hechten wij veel waarde aan de brandveiligheid. Barbecueën? Alleen in overleg en alleen indien de weersomstandigheden dit toelaten (denk aan wind, droogte). Vuurkorf, oliefakkel, zweedse houtfakkel? Deze zijn bij ons niet toegestaan!
 • Omdat wij een bungalowpark zijn van Rust en Ruimte, vragen wij onze gasten rekening te houden met elkaar. Muziek hoorbaar buiten de bungalow is nooit toegestaan. Er geldt een campingstilte van 23.00 – 8.00 uur.
 • Omdat wij veel aandacht en zorg hebben voor onze bungalows, vragen wij onze gasten de accommodatie netjes te bewonen. Wij zijn zeker geen geschikte plek voor wilde feestjes!

Toeristenbelasting

Onze huursom is altijd exclusief de toeristenbelasting. Bij Carpe Diem betaalt u de toeristenbelasting bij aankomst, dit vinden wij wel zo eerlijk! Wij berekenen met u samen, met hoeveel personen en hoeveel nachten u precies bij ons verblijft. Vooral bij grotere gezelschappen is soms niet iedereen de gehele periode aanwezig.

Gevonden voorwerpen

Iets vergeten mee te nemen na uw vertrek? Wanneer er per ongeluk zaken in de bungalow zijn achtergebleven, is de afwikkeling als volgt.

 • Levensmiddelen worden weggegooid
 • Andere zaken kunnen wij in overleg naar u opsturen of wegdoen
 • Opsturen kost EUR 15 (incl. pakketzegel bij pakketten tot 10 kg en afhandelingskosten)
 • U kunt de spullen ook binnen 1 week bij ons ophalen op afspraak
 • Wij nemen geen zaken voor langere tijd in bewaring