Vakantiehuis in Schoorl? Huur bij bungalowpark carpe diem een groepsaccommodatie of bungalow

Groet uit Schoorl Run een sportief weekend

Het is weer bijna zover, Schoorl maakt zich op voor de Groet uit Schoorl Run. Op 10 februari 2019 verleggen vele duizenden hardlopers hun grenzen in en bij de Schoorlse Duinen.
Een prachtig evenement met een schitterend parcours, voor ieder wat wils. Voor de kilometervreters een 30 of 21 kilometer en voor de “sprinters” onder ons een mooie 10 kilometer.
Voor de kinderen is wederom een loop georganiseerd, dus ook de lokale Groeter en Schoorlse jeugd laat zich sportief geleden bij de Groet uit Schoorl Run.

De organisatie van de Groet uit Schoorl Run is altijd uitstekend, we kunnen niet anders zeggen. Ook op de dag zelf komt iedere deelnemer zonder problemen van en naar Schoorl.
Het is echter zeer de moeite waard om van de Groet uit Schoorl Run een ontspannen weekend te maken. Vrijdag 8 februari kunt u dan ongestoord arriveren en heerlijk trainen om op de zaterdag zonder spanning naar de Groet uit Schoorl Run toe te leven.

Een weekend ertussen uit….

Ons vakantieparkpark, Bungalowpark Carpe Diem is voor de loop van zondag een uitstekende uitvalsbasis. Onze vakantiehuizen bevinden zich op een kleine 500 meter van de start en finish van bij Dorpscentrum de Blinkerd in Schoorl. Wij hebben nog diverse bungalows en groepsaccommodaties vrij en wel:

Nog enkele Cottage Carpe Diem bungalows, waarvan 3 gelegen aan de rand/achterkant van het park met fraai uitzicht op de Groeter polder.  Wij hebben voor dit weekend geen BTW verhoging toegespast. Voor de scherpe prijs van €239,- zijn deze bungalows te huur. Geeft u dan bij de toelichting in de reservering de code GUS 2019 door.

Verder hebben we nog enkele bungalows voor 6 personen vrij. Soms met vaatwasser en combi magnetron en vloerverwarming, enkelen hebben dit niet. De eersten die reserveren krijgen de mooiste bungalow.  Deze bieden wij aan voor een prijs van €359,- inclusief lakensets  (maximaal 6). Ook hiervoor geldt de doorgifte van de code GUS 2019 bij de reservering (zowel telefonisch als online in de toelichting).

En daarom:  neem die horde dan begroeten wij u graag op 8 februari 2019!

Met sportieve groet,

Familie Meedendorp