Meivakantie in Schoorl bij Bungalowpark Carpe Diem

De meivakantie is een ideale vakantie om in eigen land erop uit te gaan. Vooral als u een gezin vormt met kleine kinderen. De omgeving van Groet en Schoorl is ideaal voor jonge ouders en kinderen tot 10 jaar. Er is rust en ruimte voor de ouders en grootouders en voldoende mogelijkheden om heerlijk te spellen en te ravotten voor de kinderen.

Wanneer u de meivakantie in Schoorl wilt doorbrengen dan bevelen wij ons Vakantiepark Carpe Diem zeer aan. Voor uw elektrische auto hebben wij twee laadpunten beschikbaar.
De kinderen kunnen heerlijk spelen op onze uitgebreide speeltuin. Samen kunt u een potje jeu de boules of tafeltennis spelen.

U bent op 150 meter loopafstand van de voet van de Schoorlse Duinen. Daar ligt ook het Klimduin van Groet. De kinderen ook daar heerlijk spelen.

Ons bungalowpark beschikt ook over een fietsenverhuur met eenvoudige en betaalbare fietsen met terugtraprem. Ook hebben wij 2 elektrische fietsen.
Kinderfietsen kunt u huren bij de fietsverhuurders in Groet of Schoorl. Dit zijn de firma’s Masteling en Raat.

De firma Masteling is ook gespecialiseerd in de verhuur van MTB’s en racefietsen.

Op ons bungalowpark hebben wij een kleine en fijne receptie waar u folders kunt krijgen van diverse activiteiten in onze omgeving. Verder verkopen wij fiets- en wandelkaarten en kunt u voor een kleine prijs van €9,50 een prachtige Carpe Diem Dopper kopen.

Welke huizen hebben wij bijvoorbeeld in de meivakantie?

Voor gezinnen raden wij de bungalow Cottage Carpe Diem zeer aan. Deze comfortabele bungalow van 60 vierkante meter heeft twee slaapkamers een doucheruimte en een apart toilet.
In de woonkamer vindt u een 81 cm Led TV en een DAB radio. Uiteraard is er Wifi in het Huisje.

De keuken is voorzien van een vaatwasser en een combi magnetron.

Het centrum van  Groet ligt op nog geen 5 minuten loopafstand van ons vakantiepark. Hier vindt u diverse restaurants, een bakker en een Spar supermarkt.

Wilt u de meivakantie in Schoorl doorbrengen? Juist dan kiest u voor Carpe Diem.

Reserveren, kijk hier voor de beschikbaarheid.

Tot ziens bij Carpe Diem in Groet bij Schoorl!

Meivakantie in Schoorl