Een natuurhuisje in Schoorl vind je bij Vakantiepark Carpe Diem

Een natuurhuisje in Schoorl

Aan het begin van het dorp Groet vindt u ons bungalowpark. Deze bevindt zich in een hoek van uitlopers van de Schoorlse Duinen en een prachtig beken gebied dat uitmondt in de Groeter polder en de Catrijper Moor.

Aan de achterkant van ons vakantiepark begint dit polder natuurgebied.  Aan de voorkant beginnen na 150 meter de Schoorlse Duinen.

De Schoorlse Duinen is een prachtig natuurgebied gelegen aan de Nederlandse kust, ten noorden van de plaats Bergen in de provincie Noord-Holland. Het is onderdeel van het Nationaal Park Duinen van Texel tot Den Helder.

Enkele kenmerken en hoogtepunten van de Schoorlse Duinen zijn:

  1. Duinlandschap: Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte duinlandschap, met hoge duinen die bedekt zijn met heide en bossen.
  2. Klimduin Schoorl: Een opvallende attractie is het Klimduin in Schoorl, een grote zandduin waar bezoekers naar boven kunnen lopen en vervolgens vanaf de top kunnen genieten van een prachtig uitzicht.
  3. Wandel- en fietspaden: Er zijn diverse wandel- en fietspaden in het gebied, waardoor bezoekers de natuur kunnen verkennen. De afwisseling van bos, duinen en heide maakt het tot een gevarieerd landschap.
  4. Flora en fauna: Het gebied herbergt een diverse flora en fauna. Er zijn verschillende plantensoorten en het gebied is ook bekend om zijn vogelrijkdom.
  5. Bezoekerscentrum: In het gebied is een bezoekerscentrum waar je meer informatie kunt krijgen over de natuur, activiteiten en routes.

Wilt u hier ook van genieten in uw Carpe Diem natuurhuisje?

Reserveer dan snel!

Hartelijke groet,

Team Carpe Diem