vakantiehuis voor 2 tot 4 personen in schoorl aan de heereweg in groet in de gemeente bergen aan zee

Vakantiehuis in Schoorl te huur of te koop Bungalowpark Carpe Diem

Vakantiehuis te huur of te koop bij Bungalowpark Carpe Diem

Lekker uitwaaien aan de kust, zonnebaden op het strand, wandelen, fietsen of mountainbiken in een mooi natuurgebied. Shoppen bij grote winkels en kleinere boetiekjes en gezellig borrelen op een terras. Het is allemaal mogelijk in en om het mooie Schoorl. Als u deze plaats eenmaal heeft ontdekt, bent u verkocht! Huur of koop daarom een vakantiehuis ins schoorl bij Bungalowpark Carpe Diem, zodat u met regelmaat Schoorl kunt bezoeken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een geschikte slaapplek.

bungalowpark warmenhuizen
vakantiehuis in schoorl

Vakantiehuis in schoorl huren

Op bungalowpark Carpe Diem is er nog een vakantiehuis te huur voor het jaar 2019. Zorg dat deze bungalow uw thuis wordt aankomende periode en reserveer hem nu tot einde 2019! Of u nu alleen komt, met uw partner of lekker met het hele gezin, het is prima toeven in dit knusse vakantiehuis. Extra fijn is natuurlijk dat u de Schoorlse Duinen op 150 meter afstand vindt. Ook dat het strand en de duinen op wandelafstand (twee kilometer) gelegen zijn. Wat is er fijner dan op uw eigen stekkie bijkomen van een heerlijk ontspannen strandwandeling of sportieve mountainbike rit? Niets, toch!

Huurkosten en voorwaarden

U kunt dit vakantiehuis in schoorl van ruim 40 vierkante meter tot 31 december 2019 huren voor een bedrag van € 4500,-. Dit is inclusief pachtkosten à € 2500,-, een toeristenbelastingforfait van de gemeente Bergen (Noord Holland) á € 300,- en een kabel tv-aansluiting van € 100,-. Dit vakantiehuis krijgt voorafgaand aan uw huurperiode een nieuwe kachel en geiser, zodat u ook op koudere dagen verzekerd bent van een warme woning en douche.

Interesse? Neem contact met ons op via tel. 072 509 1323, zodat we een afspraak kunnen maken voor een bezichtiging. Graag willen wij benadrukken dat dit vakantiehuis alleen voor recreatieve doeleinden wordt verhuurd. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Huren voor een korte periode

Wilt u liever een vakantiehuis voor kortere periode huren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk op ons bungalowpark. Via onze website kunt u een bungalow voor een weekend, midweek of week huren. Bekijk de mogelijkheden hier.

De voordelen van een vakantiehuis in Schoorl bij Bungalowpark Carpe Diem

Twijfelt u nog of u een vakantiehuis in Schoorl op Bungalowpark Carpe Diem wilt huren? Lees dan onderstaande voordelen en laat u overtuigen!

• Ons bungalowpark is het groenste en minst bebouwde park van Schoorl en omgeving.

• Hier kunt u genieten van een uitgebreid orkest van diverse vogels (er zijn zelfs uilen op ons bungalowpark).

• Carpe Diem heeft de meest uitgebreide speeltuin in de omgeving.

• Op het terrein staan twee grote professionele trampolines.

• Carpe Diem is een prima uitvalbasis voor hardlopers en mountainbikers.

• Het park ligt op steenworp afstand van de Schoorlse Duinen.

• Voor info en folders kunt u terecht in onze goed voorziene receptie.

• In de zomer worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals ponyrijden en knutselen.

• Carpe Diem is een familiepark.

 

Dus zoek je een vakantiehuis in Schoorl dan ben je bij Carpe Diem aan het juist adres.

OVERIGE BERICHTEN

24mei

Hardlopen vanuit uw vakantiehuis in Schoorl

Hardlopen vanuit uw vakantiehuis in Schoorl Bent u dol op hardlopen en gaat u graag een uitdaging aan? Boek dan nu alvast uw vakantiehuis in Schoorl en neem deel aan de beroemde Groet uit Schoorl run in 2020! Zo kunt u bijna letterlijk hardlopend vanaf ons bungalowpark naar het evenement. Ga uitgerust van start, zodat […]

Lees meer

24mei

Bungalow huren in Schoorl

Een bungalow in Schoorl voor natuurliefhebbers Een bungalow in Schoorl biedt u rust en ruimte. Ons Bungalowpark Carpe Diem ligt aan de rand van de Schoorlse Duinen. Als u niet terugdeinst van een beetje klimmen en dalen, kunt u zo vanuit uw vakantiehuis een heerlijke wandeling, fijne fietstocht of sportieve mountainbikerit maken in dit prachtige […]

Lees meer

18apr
Mooi Schoorl is bungalowpark carpe diem in Groet

Kom tot rust in een vakantiehuis in Schoorl

Kom tot rust in uw vakantiehuis in Schoorl Even helemaal tot rust komen? Dat kan in een vakantiehuis in Schoorl. Deze kustplaats ligt in Noord Holland te midden van het strand, de duinen en het bos, waar u heerlijk uren ongestoord kunt wandelen of fietsen. Vertrek vanuit uw luxe vakantiehuis op Bungalowpark Carpe Diem en […]

Lees meer