Zomervakantie in Schoorl

De zomervakantie is het perfecte moment om eigen land te verkennen. Nederland heeft veel moois te bieden – zeker tijdens de zomermaanden. Dus, pak die koffers en stap in de auto, we gaan naar de Noord-Hollandse kust!

Bungalowpark Carpe Diem is gelegen in Groet, aan de rand van de Schoorlse Duinen. In dit mooie natuurgebied is het heerlijk vertoeven in de zomer. Je kan er wandelen en fietsen, en mountainbiken en paardrijden. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en rondrennen, lekker in de open natuur. Ook tref je op ons vakantiepark veel groen. ook dit is een heerlijk koel voordeel in een warme zomer. Het bungalowpark is voortgekomen uit een voormalige boomkwekerij, en veel oude gewassen zijn blijven staan. In de loop der jaren heeft Carpe Diem zich ontwikkeld tot het groenste en rustigste park van Schoorl en omgeving. Ideaal om de zomervakantie op door te brengen!

Bij Carpe Diem geniet je elke dag van rust, zon, zee en strand. Is dat precies waar jij naar zoekt tijdens de zomervakantie? Boek dan hieronder één van onze bungalows!

Bekijk hier ons aanbod voor de zomervakantie in Schoorl

 

website by Viv
Zomervakantie in Schoorl