trouwen bij bungalowpark de Schoorlse Duinen is Carpe Diem

bungalowpark bij de Schoorlse Duinen

Hét bungalowpark bij de Schoorlse Duinen, dat is Carpe Diem!

Waarom zoekt u een bungalowpark bij de Schoorlse Duinen? Wij hebben het antwoord.
Omdat het een prachtig gebied is. Een dagje naar de Schoorlse Duinen is te kort, want het gebied is uitgestrekt en prachtig. Daarom kunt u met gemak een midweek of een weekend wandelen en fietsen.

Bungalowpark Carpe Diem is hét bungalowpark bij de Schoorlse Duinen.
Ons vakantiepark ligt slechts 200 meter van de voet van de Schoorlse Duinen.

Er zijn meerdere bungalows en bungalowparken bij de Schoorlse Duinen, maar ons park ligt op de mooiste plek in de overgang van Duinen naar polder. Het park is groen en daarom past het uitstekend bij het karakter van de Schoorlse Duinen. Vooral het uitzicht van de Cottages Carpe Diem

De Schoorlse Duinen is een natuurgebied gelegen ten westen van Schoorl en Groet in Noord Holland. In de Schoorlse Duinen liggen de hoogste (55,4 meter) en breedste (5 kilometer) duinen van Nederland

De Schoorlse Duinen grenst in het zuiden aan de nieuwe stranden en duinen. Deze zijn in 2015 gebouwd voor de Hondsbossche Zeewering. Deze stranden zijn prachtig.
Daarom trekken zij uit de verre omgeving badgasten die willen genieten van rust en weidsheid van de stranden

Staatsbosbeheer doet het beheer van de Schoorlse Duinen. Het zand had tot het einde van de 19e eeuw nog vrij spel, U vindt er nu naald en loofbossen en uitgestrekte heidevelden. U kunt de geschiedenis van de Schoorlse Duinen  beleven in  Buitencentrum de Schoorlse Duinen

Wandel- en fietspaden doorsnijden de Schoorlse Duinen. Er zijn in totaal drie Klimduinen. Eén in Groet, eentje tussen Groet en Schoorl maar bekendste duin is het Klimduin in het centrum van Schoorl. Dit Klimduin is een hele uitdaging om naar boven te rennen, maar er kan ook heerlijk gespeeld worden. Daarnaast kunt u heerlijk boodschappen doen, om daarna heerlijk naar uw bungalow te gaan.

In 1997 is in de duinenrij langs de Noordzee een inham gegraven – De Kerf – waar de zee weer vrij spel heeft gekregen doordat het water bij stormen weer landinwaarts kan stromen. In dit gebied is een afwisselend natuurgebied ontstaan met kenmerkende flora en fauna voor zoutwatergebieden, zoals bijvoorbeeld zeekraal.

Verder is er een ATB route die de Schoorlse Duinen doorsnijdt.

Kortom, er is veel te doen in Schoorl en Groet, daarom raden wij een bungalow bij Carpe Diem zeer aan!

Bungalowpark de Schoorlse Duinen? Bungalowpark Carpe Diem!

Lees meer

en bungalow in noord holland of een groepsaccommodatie is in Schoorl bij Groet en Camperduin

bungalow in noord holland, een keuzehulp

U zoekt een bungalow in Noord Holland? Bungalowpark Carpe Diem helpt u!

Wat is een mooie plaats in Noord Holland om heen te gaan? Zoekt u een bungalow in Noord Holland of misschien een groepsaccommodatie?
Een bungalow in Noord Holland is niet moeilijk te vinden, er zijn er genoeg!
Wij hebben een top 3 voor u samengesteld van de leukste plaatsen in onze provincie:

Nummer 3: Camperduin

In Camperduin bent u dicht bij de Noordzee. U hoeft maar enkele stappen te lopen en u bent er al. Ook het natuurgebied de Schoorlse Duinen is vlakbij.
Camperduin is een klein dorpje. Dat is een voordeel, het is er rustig, maar heeft ook nadelen. Er zijn weinig winkels en bij stormachtig weer heeft de wind vrij spel.
Dan is het natuurlijk wel weer heel leuk om op het strand aan de Noordzee te wandelen.

Nummer 2: Schoorl

In Schoorl vindt u vele winkels en restaurants aan de voet van het beroemde Schoorlse Klimduin. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen en ravotten voordat u weer lekker een kop koffie in uw vakantiehuis of groepsaccommodatie gaat drinken. Ook zeer de moeite waard is het Buiten Centrum de Schoorlse Duinen, een educatief centrum van Staatsbosbeheer.
Hier kunt u met een trap naar de toppen van de Schoorlse Duinen of heerlijk picknicken rond de speeltoestellen. Ook de moeite waard is de korenmolen Buitenduin.
Deze ligt op loopafstand van het centrum van Schoorl.

Nummer 1: Groet

De absolute nummer1 van Noord Holland is de zeer sfeervolle plaats Groet. Nergens aan de Nederlandse kust vindt u een dorp waar de schoonheid en authenticiteit zo bewaard is gebleven.Ons vakantiepark bevindt zich aan het begin van Groet en Bungalowpark Carpe Diem is de ideale plek om heerlijk een week, weekend of midweek in Groet te verblijven.
Het bungalowpark is net zo rustig en idyllisch als het dorp Groet en de omgeving. Ook bent u binnen 150 meter in het prachtige natuurgebied de Schoorlse Duinen en na een fietstocht van 2 kilometer bent u bij de stranden van  Hargen aan Zee of Camperduin. Verder is het Witte Kerkje met het kleinste Raadhuisje van Nederland, wat stamt uit de 17e eeuw op de Kerkbrink van uitzonderlijke pracht. Kortom, alle reden om de gemeente Bergen (NH) te bezoeken en heerlijk naar Bungalowpark Carpe Diem in Groet te komen.

Dus: zoekt u een bungalow in Noord Holland? Reserveer dan bij Carpe Diem in Groet!

Lees meer

bungalow in noord holland

Bibliotheek van bungalowpark Carpe Diem weer open

Het gemoedelijke bungalowpark Carpe Diem heeft gemoedelijke faciliteiten. Eén ervan is de ruim gesorteerde bieb tegenover de receptie van ons vakantiepark. Lezen tijdens een verblijf is heerlijk. Nog even wegduiken in een boek na een heerlijke wandeling door de Schoorlse Duinen.
Ook kun je lezen na een fietstocht langs de altijd fascinerende Noordzee.
Ons Bungalowpark in Schoorl Noord Holland heeft kleine maar fijne faciliteiten, waaronder onze Bieb.

Hier vindt u goede en moderne romans uit alle genres. De Bieb wordt door ons met zorg onderhouden. U kunt erop vertrouwen dat u goede exemplaren vindt.  Er gaat niets boven een boek wat u graag naar uw vakantiehuis, bungalow of groepsaccommodatie meeneemt.

In ons bungalowpark in Schoorl Noord Holland vindt u naast de Bieb meerdere kleine faciliteiten zoals een wasserette, fietsverhuur, een leuke speeltuin, twee trampolines en een receptie met uitgebreid informatie materiaal over Schoorl, Bergen en omgeving.

Graag zien we u terug op Ons park!

Lees meer

bungalowpark in petten bij schoorl aan zee

De bollenvelden bij Petten en Sint Maartenszee in lentestand

De lente van 2019 is vroeg begonnen, ook op ons eigen vakantiepark Carpe Diem. De krokussen bloeien al volop en het zal niet lang op zich laten wachten of de narcissen en tulpen komen eraan.
Dan zal het niet meer lang duren voor de bollenvelden bij Sint Maartenszee en Petten in bloei staan. Bungalowpark Carpe Diem ligt vlakbij de bollenvelden. Na een prachtige fietstocht van 5 kilometer door onze Groeter- en Hargerpolder  bent u al bij de bollenvelden van Petten.

Fiets u nog een klein stuk verder dan bereikt u de bollenvelden van Sint Maartenszee.
Is het nodig om een vakantiehuis of groepsaccommodatie in Petten te huren? Of misschien in Sint Maartenszee, dat is een erg bekende plaats.
Wij zijn van mening dat u geen bungalowpark in Petten of een bungalowpark in Sint Maartenszee hoeft te kiezen. Een bungalow op Carpe Diem in Groet is een goede keuze. Door de nabijheid van de polder aan de achterkant van het terrein kunt u genieten van de weidsheid en rust en met het natuurgebied de Schoorlse Duinen op amper 300 meter van ons park heeft u een grote variatie aan landschap binnen handbereik.

Wilt u de prachtige bollenvelden van Petten en Sint Maartenszee bekijken en heerlijk ontspannen in de Groeter Polder en de Schoorlse Duinen?
Dan is niet een bungalowpark in Petten de locatie om te zijn, maar vakantiepark Carpe diem in Groet.
Reserveer nu bij ons vakantiepark

Lees meer

vakantiehuis voor 2 tot 4 personen in schoorl aan de heereweg in groet in de gemeente bergen aan zee

vakantiehuis in Schoorl te huur of te koop, natuurlijk bij Bungalowpark Carpe Diem

Vakantiehuis in Schoorl te huur of te koop, natuurlijk bij Bungalowpark Carpe Diem.

Heerlijk regelmatig uitwaaien aan de kust en wandelen in de Schoorlse Duinen om daarna heerlijk uit te blazen in een eigen stek?

Het kan bij Carpe Diem!

Wij hebben nog 1 vakantiehuis te huur voor het jaar 2019.

Deze bungalow kost tot 31 december 2019 €4500,-

Dit bedrag is incl. pacht van €2500,- een toeristenbelastingforfait van de gemeente Bergen (NH) van €300,- en een kabel tv aansluiting van €100,-

Verder wordt dit knusse vakantiehuis voorzien van een nieuwe kachel en geiser op het moment dat u deze bungalow wilt huren.

Het betreft een vrijstaande bungalow van ruim 40 vierkante meter.

Wij laten u dit vakantiehuis en ons vakantiepark op afspraak zien. Graag dan even bellen naar 072-5091323

U kunt ook bij ons een mooie bungalow voor een week, midweek of weekend huren kijk dan op de reserveringspagina van Bungalowpark Carpe Diem

Vragen of meer foto’s? Wij helpen u graag! Tel:072-5091323

Graag willen wij benadrukken dat dit vakantiehuis alleen voor recreatieve doeleinden wordt verhuurd. Wij hebben een vakantiepark, en staan daarom geen permanente bewoning toe.

Lees meer

Vakantiehuis in Schoorl? Huur bij bungalowpark carpe diem een groepsaccommodatie of bungalow

Groet uit Schoorl Run 2020 een sportief weekend in de Schoorlse Duinen

Komt u naar de Groet uit Schoorl Run 2020?

Het duurt nog wel een poosje, maar dan maakt Schoorl zich op voor de Groet uit Schoorl Run 2020. Op 9 februari 2020 verleggen vele duizenden hardlopers hun grenzen in en bij de Schoorlse Duinen.
Een prachtig evenement met een schitterend parcours, voor ieder wat wils. Voor de kilometervreters een 30 of 21 kilometer en voor de “sprinters” onder ons een mooie 10 kilometer.
Voor de kinderen is wederom een loop georganiseerd, dus ook de lokale jeugd uit Schoorl en Groet laat zich sportief geleden bij de Groet uit Schoorl Run.

De organisatie van de Groet uit Schoorl Run is altijd uitstekend, we kunnen niet anders zeggen. Ook op de dag zelf komt iedere deelnemer zonder problemen van en naar Schoorl.
Het is echter zeer de moeite waard om van de Groet uit Schoorl Run een ontspannen weekend te maken. Vrijdag 7 februari kunt u dan ongestoord arriveren en heerlijk trainen om op de zaterdag zonder spanning naar de Run toe te leven. U kunt ook eerder een bungalow of groepsaccommodatie huren.

Een weekend ertussen uit…. of misschien wel een week op ons vakantiepark.

Er is namelijk veel te doen. Kijk bijvoorbeeld op de omgevingspagina

Ons vakantiepark, Bungalowpark Carpe Diem is voor de loop van zondag een uitstekende uitvalsbasis. Onze vakantiehuizen bevinden zich op een kleine 500 meter van de start en finish van bij Dorpscentrum de Blinkerd in Schoorl. Wij hebben nog diverse bungalows en groepsaccommodaties vrij en wel:

Cottage Carpe Diem bungalows, waarvan 3 gelegen aan de rand/achterkant van het park met fraai uitzicht op de Groeter polder.

Verder hebben we bungalows voor 6 personen

Soms met vaatwasser en combi magnetron en vloerverwarming, enkelen hebben dit niet. De eersten die reserveren krijgen de mooiste bungalow.

En daarom:  neem die horde dan begroeten wij u graag op 7 februari 2020!

Met sportieve groet,

Familie Meedendorp

 

Lees meer

vakantiepark in Bergen

Activiteiten op ons vakantiepark in de zomer van 2019

Bungalowpark Carpe Diem, hét vakantiepark in Bergen en omstreken, ook voor de kleine gasten!

We hopen dat de zomer in ons mooie Groet u veel gaat brengen. Veel mooi weer zon, zee en strand.
Onze stranden zijn sinds de aanleg van de duinenrij voor de Hondsbossche Zeewering veruit de mooiste van Nederland en misschien wel van Europa. De parel die van Camperduin tot Petten is aangelegd kent zijn weerga niet. Ook op ons eigen bungalowpark willen we de zomer niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben voor de kinderen de volgende activiteiten:

 • Paardrijden met de prachtige Shetlander Fay.
  Mariska komt weer met ons en de kleine gasten van Carpe Diem paardrijden. De exacte dag weten we nog niet, maar het gaat weer gebeuren rondom half juli en misschien wel tot eind augustus.
 • Knutselen met Marianne.
  Dat houden we erin. wat is een vakantiehuis zonder knutsels en tekeningen. We gaan dit jaar weer zeker ons knutsel uurtje houden.
  Voor alle jonge huurders van een vakantiehuis of groepsaccommodatie op ons vakantiepark.
 •  Sophie’s kinderbingo. (onder voorbehoud)
  We gaan lekker bingo-en met de kinderen onder leiding van Sophie. En…. er zijn leuke prijsjes te winnen.
 • Is het wat minder weer?………… een keertje?
  Als het wat minder weer is, knutselen we in ons speel chalet (zie foto). En misschien doen we dan nog wel wat extra dingen, maar dat gaan we nog niet prijsgeven!

In de omgeving van ons vakantiepark is ook heel veel te doen in de zomer.

Hier enkele tips:

 • Iedere maandag in juli en augustus is er in Groet de sfeervolle avondbraderie rond het Groeter Witte kerkje
 • Op dinsdag in juli en augustus is er in Schoorl een grote en veelzijdige markt. Op onze Activiteitenpagina vindt u vele extra tips voor een onbezorgd verblijf op ons vakantiepark in Schoorl.
  en heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen (072-5091323) of het contactformulier invullen.
  U mag uiteraard ook altijd een reserveringsaanvraag  doen, dat vinden wij geen probleem.
  Graag horen wij van u!

Carpe Diem vakantiepark in Bergen (gemeente)

Lees meer

fijn op vakantie aan zee

Groen bungalowpark? Wij wekken straks 8000 kWh zonnestroom op!

Een groepsaccommodatie aan zee met zonnepanelen? Bungalowpark Carpe Diem heeft er één!

Bungalowpark Carpe Diem heeft in 2018 een groene slag gemaakt. Er zijn op 2 locaties op ons park in totaal 26 zonnepanelen van ieder 300 Watt piek geïnstalleerd door de firma Louter uit Schoorl, onze vaste installatiepartner sinds bijna 35 jaar. Voor het eerst hebben wij een bungalow en wel de groepsaccommodatie Mike & Minny voor 12 personen voorzien van zonnepanelen.

Wilt u deze groepsaccommodatie nader bekijken?

Klik dan hier

Waarom zou u een groepsaccommodatie aan zee met zonnepanelen huren?
Omdat uw ecologische voetafdruk dan kleiner wordt!

Waarom hebben wij gekozen voor zonnepanelen?
Omdat wij willen bijdragen aan duurzame vakanties in de prachtige omgeving van Groet en Schoorl!

Lees meer

bungalowpark in Noord holland

Een bungalowpark in noord holland met een eigen bushalte

Er was eens een bungalowpark in Noord Holland met een eigen bushalte. Wacht eens! Dat bungalowpark in noord holland is nog steeds. Aan de Heereweg in Groet staat aan beide zijden een haltebord Carpe Diem vlakbij ons vakantiepark. Dit is lijn 151 van Alkmaar centraal station naar Julianadorp.
In een kwartier bent u vanaf station Alkmaar bij ons op het park met het openbaar vervoer.

Woont u in Noord Holland in de buurt van Amsterdam en u wilt een vakantiehuis in Schoorl huren, neem dan de trein naar Alkmaar en de bus 151 naar de halte van Carpe Diem in Groet. U bent er misschien wel al in anderhalf uur. Vervolgens stapt u uit bij een unieke houten bushalte met een miniatuur kerktorentje. Is het de toren van het Groeter Kerkje in het klein? We weten het niet, maar het is zeker geen standaard bushalte. Werp er eens een blik op, het is de moeite waard.

Bungalowpark Carpe Diem, het bungalowpark in Noord Holland met een eigen bushalte aan lijn 151 van Alkmaar naar Julianadorp en terug.

Meer info over ons bungalowpark: klik op ons Park en kom meer te weten over ons rustige familiepark aan de voet van de Schoorlse Duinen!

 

 

Lees meer

vakantiepark aan zee in schoorl aan zee

vakantiepark aan zee? naar Carpe Diem in Schoorl aan zee!

Voor de vakantieganger zijn er veel plekken om te kiezen. Gaat we naar het buitenland of kiezen we voor een vakantie in ons eigen Nederland. Gaan we naar het binnenland, naar de meren van Friesland, de Ijsselmeerkust of de Veluwe of kiezen we voor een vakantie aan zee. Wat gaan we dan doen?

Gaan we naar Noord Holland, Zuid Holland of Zeeland en kiezen we voor een vakantiepark aan zee? Lastige keuzes maar één ding weten we wel.

De kust bij Schoorl en Camperduin aan Zee is één van de mooiste zo niet de mooiste van de hele Nederlandse Noordzeekust. We hebben het gisteren op 30 juni weer ondervonden op het strand bij Camperduin aan Zee. Wij gaan naar strandslag de Putten, hier vlak achter ligt het prachtige vogelgebied de Putten in de Harger en Pettemer polder, die al even schilderachtig is als de kust. Dit strand is drie jaar geleden opgespoten door de Van Oord/Boskalis combinatie in opdracht van Rijkswaterstaat.

Het doel was het land achter de dijk, de Hondsbossche Zeewering beter te verdedigen tegen superstormen, die eens in de 10.000 jaar voorkomen. Er is gekozen om een nieuw strand- en duinengebied aan te leggen voor deze oude dijk, waardoor wij in Camperduin en Schoorl er een nieuwe parel aan zee bijgekregen hebben.  De stranden boven Camperduin en petten zijn zeer rustig, maar met de fiets uitstekend te bereiken. Strandslag de putten ligt op circa een kilometer van het strand van Camperduin aan Zee. Ook op het strand van Camperduin aan Zee is het goed toeven, net als op de stranden van Hargen aan Zee en Schoorl aan Zee.

U kunt verder heerlijk wandelen of fietsen richting Petten over het fietspad, wat over de nieuwe duinen is gelegd. Bij ons kunt u een fiets of ewen elektrische fiets huren, dit kan ook bij Masteling tweewielers in Groet. Er zijn mogelijkheden te over. Voor de rust- en ruimtezoeker is er echter maar één vakantiepark aan zee en dat is Bungalowpark Carpe Diem

Zoekt u vlakbij de stranden van Camperduin en Schoorl nog een vakantiepark aan zee? Wij weten nog wel een heerlijk groen en rustig vakantiepark aan zee en wel vakantiepark Carpe Diem in het mooie Groet.

Lees meer